dhomat tona

DHOMAT


HOTEL CITRUS

Bëjeni qëndrimin tuaj të paharrueshëm

Në dhomat e hotelit janë të pajisura me kondicioner, një gardërobë, një ballkon me pamje nga kopshti, një banjo private, një televizor me ekran të sheshtë, shtresa krevati dhe peshqir. Dhomat do t'u ofrojnë mysafirëve një frigorifer.

DHOMAT & AKOMODIMI

Dhomat Tona

Dhomë Familjare

Kjo dhomë familjare me kondicioner përbëhet nga një televizor me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 3 krevate.

24 m² • 2 Krevate Teke / 1 Krevat Dopio • 1 Tualet • Ballkon

Dhomë Katërshe

Kjo dhomë katërshe me kondicioner përbëhet nga një televizor me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 3 krevate.

34 m² • 2 Krevate Teke / 1 Krevat Dopio • 1 Tualet • Ballkon

Dhomë Treshe (Pamje Deti)

Kjo dhomë dyshe me kondicioner përfshin një televizor me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ofron 1 krevat.

30 m² • 1 Krevat Tek / 1 Krevat Dopio • 1 Tualet • Ballkon

Dhomë Dyshe (Pamje Deti)

Kjo dhomë dyshe me kondicioner përfshin një televizor me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ofron 1 krevat.

24 m² • 1 Krevat Dopio • 1 Tualet • Ballkon

Dhomë Dyshe me Ballkon

Kjo dhomë dyshe me kondicioner përfshin një televizor me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ofron 1 krevat.

24 m² • 1 Krevat Dopio • 1 Tualet • Ballkon

Dhomë Treshe me Ballkon

Kjo dhomë treshe me kondicioner përfshin një televizor me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ofron 2 krevate.

24 m² • 1 Krevat Tek / 1 Krevat Dopio • 1 Tualet